WordPress portfolio websites

Vraag naar onze referenties


VAN ALLE MARKTEN THUIS

KMO’s, VZW’s, Multinationals, Overheid, Handelszaken, Zelfstandige Ondernemers, Vrije Beroepen, …

Ruime ervaring voor grote en minder grote namen met onder meer:

 • WordPress websites voor dokters en tandartsen
 • WordPress toepassingen voor multinationals en hun klanten wereldwijd
 • WordPress webdesign voor de Overheid
 • WordPress applicaties voor ziekenhuizen en scholen
 • WordPress voorstellingen voor restaurants met reservatiesystemen
 • WordPress website voor broodjeszaken, pizzeria’s en afhaalrestaurants
 • Sterk uiteenlopende WordPress-gestuurde websites voor KMO’s
 • Private websites en WordPress-based intranet
 • Woocommerce Webshops, lookbooks en aanverwante toepassingen
 • Lidmaatschap-gebaseerde Member Community WordPress sites
 • Zelfs ook meer dan 50 Adult-websites met WordPress webdesign

Onze support is goud waard, wordt gezegd. Help en raad geven wij u graag, op een verstaanbare manier. In geval van eventuele problemen zijn wij ook steeds stand-by. Wanneer u wil dat wij tevens de opvolging en aanpassingen van de inhoud op ons nemen, alsook geregelde technische modernisatie van uw website doorvoeren, en bepaalde niet-inhoudelijke aanpassingen aanbrengen, dan is een onderhoudscontract aangewezen.

Waarom WordPress, en niet bijvoorbeeld Joomla of Drupal? Heel simpel: voor uw eigen gebruiksgemak. WordPress is met voorsprong het makkelijkst om uw inhoud te beheren, is erg krachtig en wordt permanent verder ontwikkeld.

WordPress wordt wereldwijd gebruikt in meer dan 60 miljoen websites, met een aandeel van bijna 35% in de 10 miljoen drukst bezochte sites wereldwijd.

We kunnen het belang van goede foto’s – en beeldmateriaal in het algemeen – niet genoeg onderstrepen. Het juiste beeld kan een neen in een ja omtoveren. Het gezegde ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ is harde realiteit. Geen paniek echter: indien u niet in het bezit bent van de juiste foto’s, kunnen we een beroep doen op een fotobank, of sturen we een professionele fotograaf op pad. Beschikt u wel over een fotoarchief, maak dan een selectie en kijk zowel naar de compositie, de kleuren, de achtergrond, de belichting en scherpte. Of laat ons eens uw collectie doorlopen.

SEO – Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie – In overleg met u, en met behulp van enkele tools, bepalen we op welke trefwoorden(-combinaties) we uw website gaan pushen in Google. We kunnen daarnaast Analytics voor u opzetten en een bijkomend SEO-dienstverleningspakket op jaarbasis aanbieden. Een parallelle Facebook- en/of Twitteraccount voor uw bedrijf zijn SEO steunpunten. Klinkt allemaal als Chinees? Reden te meer om dit aan uw specialist over te laten!

ONLINE BETALINGEN
ZONDER VASTE KOSTEN

BEDRIJFSGEGEVENS

HOOFDZETEL EUROPA

Datart Webdesign Centrale Hoofdzetel Europa
IOMMI BVBA
zetel: Kaprova 42/14, Praha 110 00, Tsjechië
kantoren: Praag 1, Tsjechië – Praag-Oost, Tsjechië

E-mail: info@datart.be
URL: www.datart.be

BTW nr.: CZ61683655
HR Praag nr.: 37738

ANTWERPEN & VLAAMS BRABANT
OOST & WEST VLAANDEREN
LIMBURG

Datart Webdesign facturatie afdeling Vlaanderen.


Enkele stories & snippets…

Dit is hoe een goede responsive website eruit zit: gebouwd op het krachtige WordPress CMS, met enkel de broodnodige plugins en ondanks zijn rijke grafische elementen toch supersnel.
Professionele SEO is een must, zodat uw doelpubliek u gemakkelijk terug kan vinden in Google. Cloud WordPress-hosting die velen malen sneller en betrouwbaarder is dan de gewone shared hosting die u bij de meeste aanbieders zal krijgen!

Smartphone geoptimaliseerde websites zijn geen optie maar een absolute must voor elke onderneming

Via bijkomende adwords en Facebook reclame-campagnes bereikt deze website zeer snel zijn doelpubliek. De kostprijs van onze responsive WordPress websites worden geregeld al binnen de maand terugverdient! Datart bouwt smartphone-vriendelijke websites aan fantastische voorwaarden en in een korte termijn.

Voor een klant met vestiging te Mechelen bouwen we momenteel een webwinkel…

…achter de schermen wordt reeds gewerkt aan de ombouwing van de website naar een zeer omvangrijke webshop die een catalogus van duizenden producten zal omvatten, vanzelfsprekend draaiende op het Woocommerce platform.

Ook een klant nabij Brussel schakelde na enkele jaren met een eerder informatie website te hebben gewerkt, over naar full e-commerce met webwinkel. Behoorlijk omvangrijk qua applicaties en tevens geheel automatisch, is de webshop gebouwd rond de nieuwe intelligente selectie-criteria zoeker: in geen tijd toont de winkel u welk het ideale product is welke aan uw vereisten voldoen. En met de real-time filters kan u daarna nog verder zoeken naar gelijkaardige producten met licht afwijkende karakteristieken. Voor een shop die onder meer electronica verkoopt is dit eigenlijk onmisbaar.

Functies als gecombineerde acties, upsales, automatische facturatie, newsletters, gerelateerde producten, online betaling, meertaligheid, complexe transportkostenberekening, meervoudige munteenheden, stock, offerteberekeningen, PDF generatie en automatisch gepersonaliseerde berichten zijn maar enkele van de mogelijkheden van deze webwinkel.

Hoeveel beter kan webdesign worden dan een website te moeten maken voor schattige pups en kittens? We hebben al een klein tiental webdesigns geproduceerd voor websites rond dieren, en het zal nooit vervelen! We vinden zelf deze voor een klant in de regio rond Antwerpen het meest geslaagd. Een mooie, beetje minimalistische stijl, met een hoge aaibaarheidsfactor: opdracht volbracht!

Websites voor restaurants bouwen beschouwen we zelf als één van onze sterkste punten. Niet enkel restaurants trouwens, eerder alles wat met voeding en drank te maken heeft. Vandaar ook dat we gespecialiseerde applicaties voor de horeca maken, zoals bv onze FastLunchBox voor geautomatiseerde bestellingen en leveringen.

Dergelijke klasse moet ook uitstralen in het webdesign, en dus werden professionele foto’s genomen van zowel het kader als van de gerechten op zich: deze zijn een streling voor het oog en het kijken naar de website maakt hongerig! Direct reserveren!

Voor een klant te Tienen bouwden we deze ecommerce webwinkel rond onze FastLunchBox™ applicatie, welke we behoorlijk hebben herschreven en met enkele functies hebben aangevuld om tegemoet te komen aan het hele gamma van belegde broodjes, lunches, bedrijfsrecepties, en een uiterst complexe online real-time zelfklevende etiketeringsprint met gegenereerde barcodes in meerdere versies. Alle internet-bestellingen vallen in de productieruimte direct uit de printer en worden op de individuele lunchbags geplakt voor levering.

De FastLuchBox™ is er natuurlijk niet enkel voor de verkoop van belegde broodjes, maar kan ook toegepast worden voor pizzeria’s, fastfood- restaurants, en alle andere restaurants die leveren of waar afhalen mogelijk is. Onze applicatie wordt geleverd als onderdeel van een complete WordPress website met webdesign op maat.

Een eenvoudige WordPress-gedreven website, met een absoluut minimum beschikbare hoeveelheid werkteksten of afbeeldingen. Scoort niettegenstaande enorm goed in Google, waardoor de klant zijn investering in geen tijd terugverdiende. Het correct en doordacht opzetten van SEO voor goede Google positionering zijn werkelijk van groot belang.

Dankzij Datart webdesign kregen we op zeer korte tijd vele nieuwe klanten.

Zoals elke website voor de Belgische overheid, moest ook deze voor de Stad Antwerpen voldoen aan de AnySurfer criteria voor toegankelijkheid van blinden en slechtzienden.

Datart webdesign zorgde met de nieuwe website voor een grote meerstroom bezoekers.

Datart webdesign is bekend om samen te werken met meerdere overheidsdiensten; niet enkel te Antwerpen maar ook te Brussel, Gent en Mechelen. VZW’s en overheidsdiensten mogen bij Datart webdesign steeds rekenen op dat beetje extra voordeel dat het verschil met de concullega’s maakt.

Een klant te Leuven: de bezoeker stelt zijn eigen broodje samen met het keuzepaneel en krijgt het op het uur van voorkeur aan. Vanzelfsprekend draait ook deze website op onze FastLuchBox™ applicatie, zodat de klant zich enkel op de bereiding van de belegde broodjes moet concentreren, en de website al het andere werk kan laten doen.

Bent u zaakvoerder van een sandwichbar, belegde broodjeszaak, pizzeria, fastfood-restaurant of een ander restaurant met levering aan huis? Vraag ons naar alle details of overleg de mogelijkheid om uw specifieke vereisten in de FastLunchBox™ in te passen. Lees ook meer hier op onze andere website.

Dit is reeds de derde versie van de Zwembaden website die wij voor deze klant te Aarschot mochten ontwikkelen, na een succesvolle eerste website die de verkoopscijfers de hoogte injoegen dankzij een sterke SEO en eerste plaatsen in Google. Een interactieve kaart ontwikkelen, die de klant het toelaat eenvoudig zelf nieuwe locaties van de realisaties toe te voegen, was de grootste uitdaging. Vanuit de centrale in Aarschot bouwen ze zwembaden in heel Vlaanderen, maar daar stopt het niet: ook in Italië en Zuid-Frankrijk staan al verschillende van hun zwembaden verkoeling te bieden.

WordPress webdesign


VLAANDEREN & BRUSSEL

Wij werken over de grenzen heen, maar voornamelijk in Vlaanderen en Brussel.
Onze internationale hoofdzetel is gevestigd te Praag.

Afspraken bij de klant zelf worden enkel gemaakt binnen de grote rechthoek Antwerpen – Brussel – Tienen – Geel. Daarbuiten verloopt alle communicatie elektronisch en per telefoon.

Inlichtingen. Graag helpen we je verder op

maandag t.e.m.vrijdag: 09:00 – 18:00 en 21:00 – 23:00
Op afspraak andere uren mogelijk.

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.*

  Of schrijf ons

   Ik ga akkoord met het privacybeleid.*