Webdesign in Antwerpen en Mechelen

 • responsieve websites in provincie Antwerpen
 • professioneel webdesign in de regio's Mechelen en Antwerpen
 • responsive webdesign Antwerpse websites
 • responsieve websites te Antwerpen-Mechelen
 • responsief medische sector webdesign Antwerpen
 • Locaties
  Mechelen en Antwerpen
 • Onderwerp
  Webdesign in Antwerpen
 • Tags:
  Webdesign, E-commerce, Mechelen, Antwerpen, webshops, responsief, WordPress, CMS, SEO
Terug naar website

Waarom Antwerpen en Mechelen?

Antwerpen is een stad van mogelijkheden, meer dan welke andere stad in Vlaanderen of België. Hier wordt het nieuws gemaakt, dingen worden hier geïntroduceerd en opgestart, hier is men ook het snelst vertrouwd met nieuwe technologieën en trends - niet enkel wat webdesign en internet betreft. Jonge ondernemers staan ook meer open om iets nieuw te proberen en met hun website eruit te springen. Full-size achtergronden, minimalistische aanpak waarbij beelden centraal staan maar inhoud niet verwaarloost wordt. Deze generatie is ook opgegroeid in een door internet en nieuwe technologie gestuurde wereld, zij begrijpen het belang van SEO, responsief webdesign en professionele fotografie uit zichzelf. Datart webdesign's klanten situeren zich over heel Vlaanderen, maar een duidelijke concentratie is merkbaar in de regio vanuit Antwerpen over Mechelen tot Brussel, en via Leuven terug tot de Groot-Antwerpse regio. Enkel uit Antwerpen zelf komen bijna 40% van onze klanten voor webdesign, e-commerce zoals webshops of software op maat, blogs en portalen, drukwerk en allerhande andere grafische diensten zoals logo's en 3D-animatie. We mogen klanten begroeten uit alle mogelijke beroeps- en bedrijfstakken, VZW's en overheid en andere instellingen zoals bijvoorbeeld ook in de medische en educatieve sector. Zoals bekend probeert ook Mechelen zich synoniem te maken met vooruitstrevende technologie; geen wonder dat we ook hier vele klanten tellen. En Leuven is als universiteitsstad ook een heel dankbare markt voor IT, websites en e-commerce.

Responsief webdesign past zich aan naar alle mogelijke dragers en schermen. Het ligt wat tussen smartphone apps en traditionele websites, en zal waarschijnlijk deze laatste groep uit de markt dringen.

Om u een idee te geven welke soort ondernemingen, instellingen of particulieren in Antwerpen en Mechelen door Datart Webdesign een website liet ontwikkelen, volgende kleine en onvolledige bloemlezing: websites voor restaurants; webdesign en software voor broodjeszaken, pizzeria's en fast-food; webdesign voor groothandels in diverse productengamma's als elektro, mode & kledij, sportgoederen, decoratie, interieurs en andere branches; webdesign en IT voor de medische sector; websites voor overheidsdiensten zoals gemeentes, universiteiten en fondsen; websites voor banken- en verzekeringswereld; webdesign in de dierenwereld; webshops voor kleinhandel allerhande; portalen zoals onder meer voor de optische sector, autosector, woonsector; webdesign voor de sportwereld en sportclubs; websites voor immobiliënbureaus; websites voor diverse escortebureaus en andere adult websites; webdesigns voor de bouwsector; webdesign voor maritiem transport; websites in de entertainmentsector; allerhande interactieve toepassingen op maat die al dan niet geïntegreerd werden in publieke websites; verkoopsplatformen en beurzen voor tweedehands auto's, landsbouwmachines, meubilair, ... ; webdesign en applicaties voor wedstrijden en verkiezingen; website voor koerierdiensten; en zo kunnen we nog even doorgaan. Vanzelfsprekend werken wij niet louter voor klanten uit de regio's Antwerpen, Mechelen, Brussel en Leuven, maar voor het gehele Vlaamse grondgebied. Internationaal maken we ook websites voor klanten uit Nederland, Frankrijk, Spanje, Tsjechië en occasioneel ook daarbuiten. Voor een overzicht van alle diensten die we kunnen aanbieden, verwijzen we u graag naar onze andere website.